Babagan awake dhewe

SHENZHEN Topo TECH punika undakan-siji ngrancang sistem supplier, ngembangaké lan Manufaktur lengkap lan ngarang solusi kanggo kendaraan abot, transportasi tanah, Manajemen armada lan pasar marine. Pabrik nyiyapake ing 2009, dumunung ing SHENZHEN, China.

--- --- --- ---    WHAT WE HAVE --- --- --- ---

* 24 Months Warranty Free
* Free Software & Firmware Nganyarke
* Free software CMS
* Nyedhiyani guide Instalasi, alangan shooting, Remote nganyarke etc.
* Response cepet ing sembarang wektu
* Support OED & OEM

--- --- --- ---    WHAT WE HAVE --- --- --- ---

* 24 Months Warranty Free
* Free Software & Firmware Nganyarke
* Free software CMS
* Nyedhiyani guide Instalasi, alangan shooting, Remote nganyarke etc.
* Response cepet ing sembarang wektu
* Support OED & OEM

--- --- --- ---    WHAT WE CAN DO --- --- --- ---

Topo saiki meningkat karo Analog High Definition teknologi (AHD), kalebu AHD 1080P & 720p Mobile DVR, AHD 1080P & 720p 5.6 "~ 14.0" Vehicle Tampilan digital lan kabeh jinis AHD 1080P & 720p kamera Waterproof kanggo mburi view / sisih / tampilan ngarep. kedhaftar bantuan ndjogo mobile Kita dijupuk ing gambar, rekaman lan nirkabel download video, ndeleng video ing nyata-wektu mbatalake, gampang ngatur dawane keamanan ing Papan, njaluk informasi wektu nyata kendaraan karo bantuan saka peta GPS, ing cara cepet lan dipercaya.

4180361a1
44599f0e1

We kudu kuwat tim R & D. engineers kita wis makarya ing kendaraan mburi lapangan tampilan sistem kanggo luwih saka 15 taun. Saka ngrancang saka PCB lan produk fungsi kanggo SMT, produksi, Déwan lan testing, kita nggawe kabeh dening dhéwé ing omah. Ing tata cara kontrol kualitas ketat njamin kualitas produk kita 'lan linuwih. Kanggo pasar manca, sertifikasi lengkap kaya CE, FCC, E-tandha, RoHS dijamin. kamera kita lan monitor anti banyu ndhukung paling pangayoman klebonan HFS IP69K.

97ac1ade

--- --- --- ---   CERTIFICATION   --- --- --- ---

004c9f10