Избрана Производи

Интелигентен автомобил камери, дигитални LCD монитори, HD Задна Преглед системи, безжични системи за пренос, DVR системи

Нови пристигнувања

Безжичен систем за камера

partener

SHENZHEN Topo TECH е ниво-еден систем снабдувач дизајнирање, развој и производство на комплетен и прилагодени решенија за тешки возила, копнен транспорт, управување со возен парк и морски пазари. Фабрика формирана во 2009 година, кој се наоѓа во Шенжен, Кина. Topo сега е зајакната со аналоген со висока дефиниција технологија (AHD), вклучувајќи AHD 1080P-720P Мобилни DVR, AHD ......

Прочитај повеќе