ABOUT

Who we are

Shenzhen TOPO TECH është një shtresore-një furnizues sistem dizajnimin, zhvillimin dhe prodhimin e zgjidhje të plotë dhe të përshtatura për të mjeteve të rënda, të transportit të tokës, menaxhimin e parkut dhe tregjet detare. Fabrika e ngritur në vitin 2009, gjendet në Shenzhen të Kinës.
TOPO is now enhanced with Analog High Definition (AHD) technology, including AHD 1080P & 720P Mobile DVR, AHD 1080P & 720P 5.6″ ~ 14.0“ digital Vehicle Display and all kinds of AHD 1080P & 720P Waterproof cameras for rear view/side view/front view. Our mobile surveillance help users capture the images, record and wirelessly download the videos, view videos in real-time remotely, easily manage on-board security footage, get the real time information of their vehicles with the help of GPS map, in a quick and reliable way.

More

Produkte Featured

Inteligjente Kamera Car, Vëzhguesit Digital LCD, HD Rear View Systems, Wireless transmetimit Sistemet, DVR Systems

LATEST NEWS & UPDATES

Intelligent Car Cameras, Digital LCD Monitors, HD Rear View Systems, Wireless Transmitting Systems, DVR Systems

    partener

    Intelligent Car Cameras, Digital LCD Monitors, HD Rear View Systems, Wireless Transmitting Systems, DVR Systems