8CH HDD Mobile DVR SYSTEM manufacturers and suppliers | TOPO

8CH HDD Mobile DVR SYSTEM

Pondok Description:


jéntré produk

aplikasi

kamampuhan

Kaunggulan kami


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk urang bisa loba dipaké dina kapal, truk, beus, beus sakola, ambulan, truk sampah, truk seuneu, kandaraan tatanén, mixers semén, syarap, forklifts, sweepers jalan, cranes jeung kandaraan sejen tur alat mesin badag.

    Naon urang geus:

    ★ 1080p kaméra waterproof pikeun lokasi instalasi béda

    ★ 1080p monitor, 5,6 "/ 7,0" / 10,1 "...

    ★ monitor waterproof

    ★ DVR (Recorder Video Digital) ngagunakeun hard disk

    ★ DVR (Recorder Video Digital) ngagunakeun kartu SD

    ★ Wireless Camerasystem

    ★ Reversing Sistim visi

    ★ 360-gelar Sistim panempoan kaméra

    1111

    Application2

    系统 介绍

    ^ 3A7FD545BA366F27386B28FA1F19DEBB798C98118EF9B8B7EA ^ pimgpsh_fullsize_distr

    微 信 图片 _20190104091242

    微 信 图片 _20190104091301

    Ingkar Vehicle panjagaan Solusi

    Ingkar Vehicle panjagaan Solusi

    Pilari maju ka cooperating sareng anjeun.

    ---------   gaya Company    ---------

    TOPO aya pabrik tina Mobile DVR, Mobile monitor jeung kaméra.

    Urang kudu kuat tim R & D. insinyur urang geus digawé? di? view wahana pungkur Sistim? lapangan pikeun leuwih ti 15 taun. Ti ngarancang ngeunaan PCB sarta produk fungsi pikeun SMT, produksi, assembly sarta nguji, urang ngalakukeun kabeh ku sorangan. Prosedur kadali kualitas ketat ensures kualitas produk urang 'jeung reliabilitas. Pikeun pasar asing, certifications pinuh kawas CE, FCC, E-tanda, RoHS anu dijamin. kaméra urang jeung monitor waterproof ngarojong pangluhurna panyalindungan ingress rating IP69K.

    未 标题 -1_02_03_01

    ---------    parabot Produksi   ---------

    TOPO ayeuna ditingkatkeun ku Analog High Definition (AHD)? Téhnologi, kaasup AHD 1080p & 720p? Mobile DVR, AHD 1080p? & 720p? 5,6 "~ 14,0" digital ?? Vehicle Témbongkeun ?? tur sagala jinis? AHD 1080p & 720p waterproof? kaméra pikeun pungkur view / sisi pandangan / view hareup. pamaké pitulung panjagaan mobile urang candak gambar, catetan jeung nirkabel ngundeur video, ténjo video sacara real-time jarak jauh, gampang ngatur footage kaamanan dina dewan, meunangkeun informasi waktu nyata kandaraan maranéhanana kalayan bantuan peta GPS, dina rusuh jeung cara dipercaya.

    未 标题 -1_02_03_02

    ---------   sertifikasi    ---------

    ISO9001, FCC, CE, E-tanda sertifikasi!

    未 标题 -1_02_03_03

     

     

     

    TOPO salawasna boga tujuan pikeun nyadiakeun tinggi-tungtung jeung produk dipercaya, ku adhering ka guideline manajemén kualitas "tetep ngaronjatkeun papanggih kabutuhan konsumén '" .With proses APQP / DFMEA / PFMEA / SPC / PPAP, TOPO sangkan kualitas nu steadily.

    ---------   Rakan    ---------

    img_09 img_03 img_02 img_05
    img_06

    ---------    Grup poto mitra   ---------

    Simkuring geus meunang pangakuan jeung amanah ti loba nasabah sakuliah dunya. 

    1111 (2)

    1111 (1)

    setelan HDR

    1111 (4)

  • produk patali